Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Мартиника

Имот за продажба в Мартиника

Мартиника е горчив карибски остров, който е част от архипелага от малките антили. Принадлежащ към Франция, нейната култура се характеризира със специфична смесица от влияния на френските и западните индийци. Неговият най-голям град, а също и столицата, е Форт дьо Франс. Мартиника се намира в Карибските Малки Антили на Запада.

Островът има красива литературна традиция, музикална и гастрономическа, всяка година включва много чужденци заради своите прекрасни плажове и културни кръстовища.

Много са тези, които искат да се установят, живеят и работят в Карибите, за европейските граждани, Мартиника е явно една от най-желаните дестинации.

Най-добрите градове за търсене на имот за продажба в Мартиника са: столицата, Le Carbet и Saint-Pierre.

Ако търсите имот за продажба в Мартиника на тихо място, можете да изберете Le Carbet.

Le Carbet е град, разположен между Форт дьо Франс и Сен Пиер, измит от водите на Карибско море, в подножието на планината Pelée, която е активен вулкан. Той има около 3700 жители, наречени "carbetianos". Името му носи името на река Карбет, защото тук тя среща устата си.

Ако искате имот за продажба в Мартиника и имате нужда от място с историческа душа, можете да изберете Сен Пиер.

Град Сен Пиер се намира на брега на Карибите, северозападно от остров Мартиника. Основана е през 1635 г. от Пиер Белайн д'Есмануч и се е превърнала в столица на Мартиника, докато през 1902 г. опустошителното вулканично изригване на Montaña Pelée го унищожило напълно, погребано под лава и загивало 30 000 жители. Градът дотогава е имал добро архитектурно наследство с колониален стил, поради което е наречен "малкият Париж на Антилите"; сега се нарича "Помпей на ХХ век".

Ако се интересувате от имоти за продажба в Мартиника, можете да избирате между различни видове.

Имоти за продажба в Мартиника днес са обикновено големи реставрирани колониални къщи, които имат впечатляващи градини.

  •  
    Преместване в Мартиника. Емигранти и живеят в Мартиника

        Лятото идва и имаме голяма изненада за вас. Ще ви позволим да промените коренно живота си, с лесен еднопосочен билет до една от най-красивите карибски дестинации в света. В сърцето на Карибския архипелаг всъщност има острови, които са домакини на уникални и богати възможности да бъдат иззе ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Вила F4 тип hacienda на парцел от 602 m2 с спираща дъха гледка към Карибско море и белени планина. Той е оборудван на партерния етаж на закрит басейн,...
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB